Otthonok és Kertek

Tippek Napvitorla vásárlásához

A napvitorla az egyik legpraktikusabb és legmutatósabb árnyékoló a piacon. Nem csak kerti dizájn elem, hanem valóban hasznos védelmet nyújt a nap égető sugarai ellen.

Miért érdemes használni a vízáteresztőt és miért vízálló napvitorlát? Segítünk a választásban!

A napvitorla az egyik legsokoldalúbb árnyékoló, hiszen fény, és légáteresztő, ugyanakkor véd a káros sugarak ellen. Felszerelése roppant egyszerű, rögzítése akár szakember segítsége nélkül is lehetséges. Ezzel a megoldással nem csak helyet és pénzt spórol, de időt is. A napvitorlawebshop.hu oldalon leadott megrendelések már másnap meg is érkeznek, így nem kell heteket várni, míg élvezheti a kellemes árnyékot.

A webshop nem csak több ezer napvitorla eladásával dicsekedhet, hanem széles színválasztékával is, ezenkívül a napvitorlawebshop a minőségi SunGarden márkájú napvitorlák kizárólagos forgalmazói. Fontos kihangsúlyozni, hogy az árnyékoló nem csak a forróságtól nyújt védelmet, hanem a káros napsugaraktól is, így érdemes olyan helyekre feltenni, amit a tűző napon lehetetlenség kiélvezni. Kedvelt hely például medence fölé helyezni, teraszra, – vagy társasházi erkélyre, a kert olyan szegletére, ahol napközben a gyerekek kint lehetnek, autó beálló fölé, amennyiben nincs tető, de akár olyan veteményes, vagy virágos kert felett is használható, aminek nem tesz jót a tűző napsütés.

Napvitorlára választása előtt érdemes végiggondolni, hogy hol szeretnék használatba venni, ugyanis van vízhatlan és vízáteresztő árnyékoló. Az utóbbi ugyan sűrű szövésű egy idő után mégis átfolyik a szálai között a víz. Ennek az az előnye, hogy mivel átengedi a vizet, nem fontos lejtenie. Ezzel szemben a vízállót lejtősen kell elhelyezni, mivel megállhat rajta a víz, nem engedi át a szelet, a légmozgás alatta kevesebb, viszont hatalmas előnye, hogy esőben is kint lehet alatta tartózkodni. Kevesen tudják, de a napvitorla mérete, szinte bármekkora lehet, így nagy területek lefedésére is alkalmas, ráadásul nem mindig van szükség oszlop felállítására, ha mégis, akkor is kevés helyet vesz igénybe.

Ha még idén szeretné élvezni a kert hűsét, keresse a webshopot minél hamarabb.

https://napvitorlawebshop.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top