Otthonok és Kertek

Újdonságok – 2018 nyár!

Az Aqualing Medenceáruház 1991 óta a medencepiac meghatározó szereplője. A kész medencék, a professzionális medence gépészet, a karbantartó eszközök és a medence vegyszerek mellett, kerti berendezéseket, vízi fitnesz eszközöket és a strandcikkeket is forgalmaz. Nézzük, mik lesznek idén az újdonságok, mik a legfrissebb trendek!

Fémfalas családi medence

A fémfalas kész medencék kínálata eddig is igen széles volt, de 2018-ban egy új, elegáns színnel bővül a termékskála. A Pontaqua Graphite medencéje gyorsan összeszerelhető, tartós anyagokból gyártott családi medence.

Aquafitnesz eszközök

Egyre népszerűbb a wellness világban a vízben tornázás, mozgás. Ehhez kínál új megoldásokat a Waterflex cég, ami víz alatti bicikliket és futópadot gyárt. Ezekkel ízületeinket kímélve tudjuk átmozgatni izmainkat. Fitnesz matracukkal pedig a víz tetején tudunk jógázni.

Dizájn szolárzuhanyok

Minden szolárzuhany melegíti a vizet a napfény által. De a Formidra új szolárzuhanjai emellett lábmosóval is rendelkeznek, formatervezésük pedig díjat nyert Európában. A zuhany mostantól nem csak élmény a kertben, hanem dekoráció is.

Új felfújható masszázsmedencék

A Lay-Z- Spa masszázskádjai régóta népszerűek itthon is. Idén két új, légbefúvós modellel bővül az Aqualing kínálata. A Havana kedvező árú, 4 személyes masszázsmedence, a St. Moritz pedig egy elegáns, rattan textúrájú, 5-7 személyes típus.

Okos medencekezelés

Az Ondilo ICO intelligens vízelemző állomás a felszínen lebegve figyeli a medencénk vízét, és elküldi a telefonunkra a legfontosabb adatokat, valamint, hogy milyen vegyszert tegyünk a vízbe. Ráadásul idővel megtanul mindent a medencénkről, mint egy profi karbantartó. A PoolLab vízelemzője egy kézi laboratórium, amivel a víz 9 tulajdonságát mérhetjük meg egyetlen méréssel. Az adatokat Bluetooth-on küldi a telefonunkra.

A Hayward AquaRite rendszere lehetővé teszi a medence összes gépészeti egységének egy helyről történő vezérlését és ellenőrzését. Az egész medence karbantartás és vegyszeradagolás automatizálható a használatával.

SUP – Kelj fel, és evezz!

Olyan felfújható SUP deszkák érkeztek, amik szélesek, kényelmesek, erősek és stabilak, de közben könnyűek, jól manőverezhetők. Az állva evezés nagy divat lett, és egyre növekszik az igény a minőségi, de elérhető árú deszkákra, amit persze jól is néznek ki.

Matrac őrület 2018

A felfújható matrac divat pár éve kezdett szárnyalni. Az Aqualing a 2018-as szezonra flamingóval, unikornissal, pizzával, dinnye szelettel és csokis fánkkal készül. A legnépszerűebb tavalyi matracok és úszó szigetek továbbra is elérhetők.

Infravörös pihenőszék

A relaxálás is új értelmet nyer idén. Az Alto Confort pihenőszékben feküdni egészen új élmény. Ergonometrikus kialakítása és fejlett technológiája világszabadalom alatt áll. A beépített infravörös panelek melegítik a széket, közben segítik az izmok és ízületek regenerálódását.

További újdonságok és termékleírások itt: aqualing.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top