Otthonok és Kertek

8+1 bámulatos enteriőr, Chesterfield-el fűszerezve

A rengeteg lakberendezési stílus közül szeretnénk egy talán kevésbé elterjedt, ikonikus darabot bemutatni, ami nem más, mint a Chesterfield.

A Chesterfield bútorok tekintélyes megjelenése rengeteg enteriőrbe beilleszthető, bár sokan a klasszikus stílussal kötik össze.

Bemutatunk néhány olyan nappali berendezést, enteriőrt, amelybe tökéletesen beleolvadnak ezek az időtlen Chesterfield kanapék.

Egy Chesterfield kanapé is tökéletes kiegészítője lehet egy modern, minimál stílusú nappalinak. Szerényebb díszítéssel, egyenes, párhuzamos formákkal, sötétebb kárpitozással modern megjelenést kölcsönözhetünk a kanapénak.

A Chesterfield már a kezdetek óta a luxus, elegancia szinonimája. A testesebb kanapék megkövetelik a nagyobb tereket, amiben igazán kibontakozhatnak. A gazdag, kanapé egészét beborító díszítés pedig a helyiség központi elemévé emeli a Chesterfield bútorokat.

A tradicionális Chesterfield kanapék kárpitozása barna bőrből készül, amely tökéletesen mutat klasszikus enteriőrökben, könyvtárszobákban, irodákban.

Tökéletes példa, hogyan lehet ötvözni a fehér fallal a sötétebb bútorokat. A bútorok fa elemei, és a barna bőr melegséget áraszt, a fal színével megegyező lápmák és egyéb kiegészítők pedig megteremtik az összhangot.

Egy ízig vérig klasszikus stílusú enteriőr, egy apó kis csavarral, ami a kanapé színében és formájában keresendő. A klasszikussal szembe megy a szürke kárpitozás, valamint az L alakú elrendezés.

A Chesterfield stílus egyik fő jellegzetessége a bőr kárpitozás, de szövetből és bársonyból is igazán mutatós darabok készülhetnek. A krém szín tökéletesen harmonizál a barna és arany kiegészítőkkel.

Méghogy a Chesterfield csak klasszikus enterőrökben mutat jól? Íme egy példa az ellenkezőjére, amikor egy klasszikus Chesterfield ízlésesen jelenik meg a modern formák egyvelegében.

Az angol-amerikai ranch stílusú lakberendezéshez is jól illeszthetőek a Chesterfield bútorok. A klasszikus színvilág adott, a formákkal pedig kedvünkre játszhatunk.

A klasszikus enteriőr új szintekre helyezve. Legyen a minimál, art deco vagy bármely egyéb stílus szerelmese, ez a miliő bárkit elkápráztatna.

A Chesterfield több évszázados múltra tekint vissza, és ez idő alatt bebizonyította, hogy a különböző korok és stílusirányzatok mellett is megállja a helyét. Bízunk benne, hogy sikerült inspirációt adunk azok számára, akik eddig nem gondolkodtak Chesterfield bútorokban, és azok számára is, akik a stílus szerelmesei, de követik a modern kor lakberendezési elveit.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top