Otthonok és Kertek

Bemutatkozik a DMKert Kft., a növénykülönlegességek kertészete!

Tudta-e Ön, hogy hazánk adottságai a jelenlegi szegényes növényválaszték sokszorosának telepítését is lehetővé tennék?

A több ezernyi méltatlanul mellőzött növény között a megszokottnál sokkal szebb, különlegesebb, egzotikusabb fajok, változatok sokasága kínálja magát kertjeink, parkjaink és tájaink díszítésére!

Eddig ismeretlen gyümölcstermő- és más haszonnövények százai nyújtanak új lehetőségeket a család ellátására, de akár komolyabb jövedelemtermelő tevékenység beindítására is!

E ritkaságok, újdonságok sok esetben tűrőképesebbek közismert növényeinkhez képest! Ez komoly előny az egyre szélsőségesebb időjárás, illetve a folyamatosan, szinte évről évre felbukkanó újabb és újabb kórokozók, kártevők jelentette kihívások leküzdésében!

Cégünk e számos különlegesség (bambusz, díszfű, pálma, évelő, pozsgás, fenyő, díszfa, díszcserje, gyümölcs, haszonnövény) folyamatosan megújuló választékával áll a Kedves Vásárlók rendelkezésére.

Honlapunkon teljeskörűen tájékozódhatnak egerági kertészetünk kínálatáról, emellett átfogó képet kívánunk nyújtani a mintegy 12 hektáros területünkön folyó, számos izgalmas területet érintő, immár több, mint három évtizedes múltra visszatekintő, elhivatott szakmai munkáról. Ezidő alatt a fél világot bejárva próbáltuk felderíteni, illetve beszerezni az ígéretes növényféleségeket. Úttörő szerepet vállalunk a pekándió, a gránátalma, illetve a pisztácia hazai termesztésének elindításában, de kiemelt figyelmet szentelünk az eurázsiai szelídgesztenyék, a kínai datolya, a kivifélék, a rezisztens szőlők, a füge, az indián banán, illetve még számos izgalmas növény értékes fajtái megismertetésének, elterjesztésének úgyszintén! A dísznövények terén a nevünkhöz fűződik a világ legfagytűrőbb Magnolia grandiflora fajtáinak beszerzése, illetve szaporításának elindítása is!

Ezúton kívánunk oldalunkon kellemes kalandozást, reméljük, hogy választékunk böngészése közben ideje hasznosan, kellemesen telik, és megtalálja az Önnek legjobban tetsző “kertékszereket”! A tőlünk kapott növények nevelésében pedig leljen nagyon sok örömöt!

Köszönjük, ha ellátogat www.dmkert.hu oldalunkra, vagy előzetes egyeztetést követően kertészetünkbe! Kövessen Instagram oldalunkon is https://www.instagram.com/dmkert.hu/

Növénybaráti üdvözlettel: Dlusztus Miklós okl. kertészmérnök

Nézd meg a többi kerti cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top