Otthonok és Kertek

5 különlegesség a melegburkolatok világából, amit érdemes közelebbről is megismerni

Aki felújítás vagy építkezés előtt áll, előbb vagy utóbb biztosan benne találja magát a burkolatok bonyolult és szövevényes útvesztőjében.

Még a szakmabelieknek is nehéz néha kiigazodni ebben a világban, hiszen olyan sok lehetőséget kínál ez az iparág.

Az elmúlt években a burkolatgyártás minden területéről elmondható, hogy rohamléptekben fejlődött, így már egyáltalán nem meglepő, ha olyan kerámialappal találkozunk, ami első ránézésre szövetet idéz, de az sem, ha olyan vinyl burkolatot látunk, ami a rozsdamarta fémet kelti életre.

Megjelenés tekintetében a lehetőségek tárháza szinte végtelen, azonban ha technikai adottságokat nézzük, akkor a hideg- és melegburkolatok világa élesen kettéválik. Míg az előbb említett részleg hasonló kvalitásokkal és felhasználási opciókkal rendelkezik, addig az utóbbi a legkülönlegesebb kihívásokra igyekszik egy-egy frappáns megoldással válaszolni és megkülönböztetni magát a versenytársaktól.

Ismerjük meg közelebbről ezeket a kihívásokat és a válaszokat!

1. Halk padlót szeretnék, de nem szőnyeget!

Itt az idő, hogy felkapja a magassarkút vagy a fapapucsot és ellátogasson szalonunkba, ahol személyesen próbálhatja ki a világ leghalkabb laminált padlóját! A laminált padlók egyik ellenérve volt sokáig, hogy éles hangja nem csak a helyiségben tartózkodóknak, hanem emeletes ház esetén a lentebb lakóknak is bántotta a fülét. A múlt idő pedig nem véletlen.
A világ legcsendesebb padlóját a HARO tervezőinek köszönhetjük, akik egy olyan rendszert álmodtak meg, amit akár mi magunk is összerakhatunk.

2. Stílusos lépcsőt szeretnék, ami harmonizál a padlómmal

A homogén összkép minden otthonnak kifejezetten jól áll, de sajnos gyakran szinte lehetetlen megvalósítani, mert a melegburkolatgyártók hajlamosak megfeledkezni a  függőleges felületekről. Főleg, ha ez váltakozva jelenik meg otthonunkban egy lépcső képében. Szalonunkban rengeteg olyan kollekciót kínálunk, ami erre a problémára is rengeteg lehetőséget kínálunk szín- és stílus terén is, hogy Ön garantáltan megtalálja az otthonához leginkább illő darabokat!

3. Szeretnék a falakra valami különleges mintát, ami nem tapéta

Bár a tapéták világa valóban rengeteg különlegességet tartogat, mégsem bizonyulnak jó megoldásnak olyan helyiségekben, ahol magasabb a páratartalom, esetleg közvetlenül ki vannak téve a víz kártékony hatásának. Szerencsére ma már ez sem akadály!
A leginnovatívabb technikával készült falpanelek nem csak ellenállnak a nedvességnek, hanem változatos mintákat is kínálnak, így nem kell kompromisszumot kötnünk a praktikum és az esztétikum mezsgyéjén. A kő-, fém- és fahatású falpanelek mellett káprázatos növénymintákkal, trópusi pálmalevelekkel vagy akár háromdimenziós mintázatokkal is öltöztethetjük falainkat!

4. Természetes fa teraszt szeretnék, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak

A fából készült burkolatok mindig természetes, barátságos és meghitt légkört teremtenek, bárhol használjuk őket. Azonban ha kültérre szeretnénk vinni őket, akkor számtalan kihívással kell szembenézniük. Tömörfából készült burkolataink garantáltan kiállják az idő próbáját! Nem csak teraszokhoz, hanem akár házak külső homlokzatához is szívből ajánljuk őket! A titok pedig nem más, mint a speciális hőkezeléssel történő eljárás.

5. Háromdimenziós falfelületeket szeretnék a fa természetességével

A háromdimenziós faldekorok kínálata egyre szélesebb, de kevés mondhatja el magáról, hogy valódi fából készült. Még ha a látvány át is tud minket ejteni, a tepintásunkat már nem lesz képes becsapni. Persze nem is kell, ha a Wood Collection mellett tesszük le a voksunkat. Ez az egyedülálló falpanel család olyan különleges megoldásokkal kecsegtet, amivel könnyedén élettel telivé és stílusossá varázsolhatunk bármilyen enteriőrt!

Sok szeretettel várjuk 500 négyzetméteres szalonunkban, ahol berendezett enteriőrökkel és több ezer termékkel találkozhat!

http://www.bau-styl.hu/furdoszobaszalon/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top