Otthonok és Kertek

AXOR kerítésrendszer

Egyre népszerűbbek a hosszú életű, stabil, kezelést nem igénylő, ugyanakkor esztétikus megjelenésű táblás kerítések. Oka, hogy rohanó életünkben egyre kevesebb időnk jut arra, hogy kerítést festegessünk, az időjárás viszontagságainak kitett kerítésünket ápoljuk, rendben tartsuk. Ezért alkotta meg a DIRICKX az AXOR kerítéseket, melyek kifejezetten a lakosság igényeinek kielégítésére lettek kifejlesztve.

Az AXOR kerítéstáblák ehhez a típushoz tartozó AXOR oszlopokkal alkotnak EASYFIX rendszert. Egyedi tábla – oszlop kapcsolódásának köszönhetően a telepítés után nem tartalmaz rögzítőket, a rendszer megbonthatatlan, csupán a telepítés során kell merevítőt használni a tábla megfelelő pozícióban történő rögzítésére addig, amíg a beton megköt. Mivel nincsenek csavarok, a kerítés megbonthatatlan, amely külön biztonságossá teszi ezt a típust. LIXO belátásgátlóval a privát szféra is megóvható a szomszédok és az utcán elhaladó kíváncsi tekintetek elől.

Kétféle, azaz hullámos és síktáblát ajánlunk lakossági ügyfeleink részére. Mindkét tábla minőségi huzalokból, nagytapadású poliészter bevonattal készült. A gyártási technológiának köszönhetően mindkét termékre 10 év felületvédelmi garanciát tudunk biztosítani.

Az AXOR CLASSIC táblát homokos vagy kavicsos talajba, de lépcsőzetesen is lehet telepíteni.

A hozzá tartozó AXOR oszlopnak köszönhetően minden formában beépíthető: emelkedőn, sarkoknál és ívben is. A táblákhoz speciális kezdőelem kapható, mellyel a kerítéstábla falhoz vagy a kapu oszlopához is rögzíthető.

A tábla nagy hajlatainak és 4,5mm vastag huzaljainak köszönhetően merev, robosztus kerítés, tetején 24mm magas védőtüskék találhatók. A panel szélessége 1985mm, elérhető magasságok: 0,60m; 1,00m; 1,20m; 1,50m; 1,7m; 1,9m. A hozzá tartozó AXOR oszlopot betonozva, falra szerelve vagy talppal lehet rögzíteni, melyeket rongálódás esetén AXOR javító oszloppal tudunk javítani. Az 55x200mm szemméretű AXOR CLASSIC kerítéstáblát szemméretének köszönhetően nem csak családi házakhoz, hanem játszóterekhez is ajánljuk. A gyerekek cipője nem fér be a szemekbe, így nem tudnak rajta felmászni, ugyanakkor ebben az egy esetben a táblák telepítését a kiálló védőtüskék miatt fordítva (fejjel lefelé) telepítjük.

A RAL skála 200 színéből, textúrált és matt színekből lehet választani, hogy a vásárló megtalálja azt az összeállítást, amely a legközelebb áll az egyéniségéhez. LIXO Plus belátásgátló szalaggal kiegészítve a privát szféra megőrzése mellett egyedi kinézetet is biztosít a kerítésnek.

Az AXOR CHIC síktáblás kerítés az AXOR termékcsalád legfiatalabb tagja. Lakóházakhoz, családi házakhoz ajánlunk, gyártási technológiáját, telepítését tekintve pedig megegyezik az AXOR CLASSIC táblával.

Dupla vízszintes huzaljai biztosítják a tábla merevségét és szilárdságát. Vízszintes huzaljai 4mm-esek, míg függőleges huzaljai 5mm-esek, szemmérete 55x200mm. A tábla szélessége 1985mm, mely többféle magasságban érhető el, ezek a 0,60m, 1,00m, 1,20m, 1,40m, 1,70m. Telepítése az AXOR merevítőnek köszönhetően gyors és egyszerű. Telepítését AXOR oszloppal ajánljuk, így a telepítés után a kerítés megbonthatatlan. Telepíthető emelkedőn, lejtőn, sarkoknál, kavicsos vagy homokos talajban is. A RAL skála 200 színében, matt és textúrált színekben kapható és mint ahogy az AXOR CLASSIC is, ez a rendszer is tökéletesen kiegészíthető az ALLIX és ESPACE kapukkal.


 
Az AXOR táblákhoz ajánlott AXOR oszlop más, mint a többi. Kialakításának köszönhetően a táblák rögzítők nélkül csatlakoztathatók az oszlopokhoz, stabil, erős és ellenálló, ugyanakkor egyszerű, úgynevezett EASYFIX rendszert létrehozva. Az oszlop bebetonozása, rögzítése után az oszlopban kialakított hornyokba kerül beakasztásra a tábla, ezáltal nincs szükség további rögzítőkre, csavarokra. Az AXOR oszlop alkalmazható végoszlopként, közbenső vagy sarokoszlopként is. Változatai az oldalfalra rögzíthető, a talppal rögzíthető vagy a földbe betonozható típusok, szükség esetén távtartókkal, NATO dróttal, szögesdróttal is kiegészíthetők. Méreteit tekintve elérhető a 70cm-es magasságtól a 2,70m-es magasságig a RAL skála 200 színében, textúrált és matt változatban.


           
Az AXOR termékcsaládról további információkkal állunk rendelkezésre a www.dirickx.hu a www.keritesvilag.hu oldalakon, vagy érdeklődhet a dirickx@dirickx.hu e-mail címen is. Rövid kisfilmen megnézhetik EASYFIX rendszer telepítését az alábbi linkre kattintva: https://www.youtube.com/watch?v=-PRtVY1gp_0

Üdvözlettel:
Dirickx Kerítés Kft. csapata

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top