Otthonok és Kertek

Csatlakozz a Zöld Forradalomhoz: Fedezd fel a Ratio Solar 22Kw Töltőt a Greenx.hu-n!

A fenntartható közlekedés újabb mérföldkövéhez érkeztünk a Ratio Solar 22Kw töltővel, amely most elérhető a Greenx.hu webáruházban. Az elektromos járművek tulajdonosai mostantól egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy környezetbarát és hatékony töltést élvezzenek.

Mi teszi ilyen különlegessé a Ratio Solar 22Kw töltőt? Az innovatív technológiája révén napenergiával kombinálja az elektromos autók töltését. Ez nemcsak a fenntarthatóságot szolgálja, hanem a hagyományos energiahálózattól való függőséget is csökkenti.

Az egyszerű telepítés és az energiafogyasztás intelligens irányítása miatt a Ratio Solar könnyen integrálható a meglévő elektromos hálózathoz. A tiszta napelemes üzemmódban, a napenergiával energiával történő töltéssel jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsátást, így a környezetvédelemért is tettünk egy lépést.

A felhasználóbarát kialakítás és az intuitív mobilos applikáció lehetővé teszi, hogy minden autótulajdonos könnyedén használhassa a töltőt. Az alkalmazás segítségével pedig távolról is figyelemmel kísérheted az aktuális töltési folyamatot.

A Ratio Solar 22Kw töltő képes vezérelni, több Ratio elektromos autó töltőt (árammegosztással), így több jármű egyidejű töltését is lehetővé teszi. Az okos védelmi funkciók pedig gondoskodnak arról, hogy a töltő és az autód is biztonságban legyenek a túltöltés és az áramingadozások ellen.

A töltő hálózatfigyelő szenzort is tartalmaz, így megvédi az elektromos hálózatot a túlterheléstől,  automatikusan beállítja a töltési áramot, azért, hogy ne csapja a le a kismegszakítót, sok háztartási gép vagy fogyasztó egyidejű használata esetén.

Ne maradj le a Zöld Forradalomról, vásárold meg te is a Ratio Solar 22Kw töltőt a GreenX.hu-n, és lépj előre a fenntartható közlekedés útján! Az elektromos autód és a környezet is hálás lesz érte.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top