Otthonok és Kertek

SCHOCK gránit mosogatók: igazi német minőség

A SCHOCK CRISTADUR® és CRISTALITE® mosogatótálcái a selymes tapintású gránitnak köszönhetően minden képzeletet felülmúlnak.

A SCHOCK 1979 óta úttörő a kvarc kompozitból készült konyhai mosogatók világában. Mindenek előtt, mi találtuk fel a kvarckompozit mosogatót, maximalizmusunk pedig folyamatos fejlesztést kíván. A modern mosogatótér az igazi erősségünk.

Schock Prepstation D-150 Cristadur Mosogató

A tökéletes mosogatótér kialakítása

A tökéletes konyhai mosogatónak számos kritériumnak kell megfelelnie: könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak kell lennie, emellett szépnek és tartósnak, valamint praktikusnak és mindenre késznek. A mosogató kiválasztásakor a különböző anyagok sokaságában nehéz eligazodni: rozsdamentes acél mosogató legyen, netán kerámia, vagy esetleg gránit kompozit mosogatót válasszunk? A kérdés csak az első tapintásig merül fel.

A CRISTADUR® és CRISTALITE® anyagok tulajdonságai

A SCHOCK mosogatók főként természetes kvarc homokból készülnek. A CRISTADUR® prémium, selymesen matt, valamint a CRISTALITE® köves felületét kifejezetten a konyhai igényekhez fejlesztettük ki. A mindennapi használat jelei szinte nyomtalanul eltűnnek róla.

A CRISTADUR® vagy CRISTALITE® gránit mosogatók

Mint a gránit mosogatók kifejlesztői, nem tagadjuk, hogy elfogultak vagyunk saját termékünkkel. A CRISTADUR® és a CRISTALITE® termékeket ajánljuk azoknak a vásárlóknak, akik a tökéletes munkafelület megtalálását célozzák. De ahhoz, hogy megértsük, hogy miért, tudnunk kell a kettő közötti különbséget.

CRISTADUR®

A CRISTADUR® számos prémium tulajdonsága most egy innovációval egészül ki: a CRISTADUR® Green Line mosogatók ~ 99%-ban természetes, megújuló vagy újrahasznosított nyersanyagokból készülnek, és a termék élettartamának végén zárt körforgásban újrahasznosíthatók. Csak néhány a legjobb tulajdonságai közül: szabadalmaztatott prémium kivitelezés, selymesen sima textúrával; intenzív színek (2013 óta a legsötétebb fekete a kvarc kompozitok piacán, 2021-ben a hófehér újdonság); a Green Line mosogatók zárt ciklusban újrahasznosíthatóak; szennyeződésgátló hatásának köszönhetően rendkívül könnyen tisztíthatóak; különböző prémium funkciók elérhetőek, mint például a süllyesztett beépítés; hosszú élettartamú és fenntartható termék.

Schock Tia D-100 és Tia D-100LS Cristadur Mosogató

CRISTALITE®

A CRISTALITE® a mi klasszikusunk. Számos divatos színárnyalatával folyamatosan új trendeket teremt a kortárs konyhák világában. A CRISTALITE® felülete kissé érdes és köves tapintású, ami emlékeztet arra, hogy ez a divatos anyag a gránit legkeményebb alkotóeleméből, a kvarchomokból készül. Csak néhány a legjobb tulajdonságai közül: köves, kissé érdes tapintás; trendi anyag számos divatos, természetesnek ható árnyalattal; erőforrás-kímélő gyártás; robusztus, divatos anyag; gyönyörű megjelenés vonzó áron.

Schock Ronda D-100L Cristalite Mosogató

Kétszer olyan jó:

Mind a CRISTALITE®, mind a CRISTADUR® kizárólag Németországban és kézzel készül, 75%-ban természetes, bajor kvarchomokból. Mindkét anyag folyamatos optimalizálására törekszünk, többek között arra, hogy a jövőben még fenntarthatóbbá tegyük összes termékünket. Termékcsaládunk számos tagot számlál: a mosogatótálcák mellett konyhai csaptelepek, konyhamalacok, valamint funkcionális kiegészítők széles skáláját is kínáljuk.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top