Otthonok és Kertek

Téli gondoskodás kedvenceknek: íme, a fűthető és okos kutyaház

Kutyabarátok figyelem! Nem kell többé aggódnotok a hideg és a fagy miatt. Kis kedvencetek a finom meleg mellett akár a legnagyobb kényelmet élvezheti. Tervezd meg házőrződ házát, a kivitelezést pedig bízd az Újkutyaházra!

Manapság a kutyákra nem csak házőrzőként tekintenek, hanem sok esetben családtagként bánnak velük, így nekik is kijár a törődés, gondoskodás. Ez különösen igaz télen, hiszen a rövidszőrű fajták nehezebben viselik a fagyos időjárást. Pokrócok és szalma helyett igazán korszerű megoldás a fűthető kutyaház, hiszen amellett, hogy tisztább, kezelhetőbb, szabályozhatjuk a hőmérsékletet, sőt okos házak esetében telefonos applikáción keresztül vezérelhetjük. Nem kell többé aggódnunk a befagyott víz, vagy étel miatt sem, mert a házakat akár külön edénymelegítővel is rendelhetjük. (Ami természetesen biztonságos rágásvédővel van ellátva.)

Az Újkutyaház minden ebtartó álmát valóra váltja. A kutyaházakat teljes mértékben a megrendelő elképzelései szerint készítik el, így lehetőség van arra, hogy harmonizáljon saját otthonunk színével, stílusával. A minimál építészetnek köszönhetően nagy divat lett a fehér színű kutyaház, fekete illetve lapos- teleszkópos tetővel, ami lehetővé teszi az akár 60 kg-os szerkezet megemelését. Érdemes végiggondolni, hogy milyen kiegészítőkre lehet szükségünk, hiszen sok extra mellett kérhető plusz szigeteléssel, hőfüggönnyel, matraccal, de még panoráma ablakkal is kíváncsi kutyák vagy gazdik részére. Természetesen két férőhelyes ház is van, sőt még teraszos is! A minőségi anyagokból készült alapházaktól kezdve egészen a luxuskategóriáig válogathatunk. Ne feledd, a kutyádnak is kijár a legjobb, hiszen mégiscsak ő az ember legjobb barátja.


Újkutyaház Kft.

Telefonszám: 06 30 870 8739

ujkutyahaz@gmail.com

https://www.ujkutyahaz.hu/

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top