Otthonok és Kertek

Terveztesd meg otthonod profi csapattal!

Lakásfelújítás előtt, vagy új otthon építésekor mindenképpen érdemes szakértőhöz fordulni, mert nem csak rengeteg időt és pénzt spórolunk vele, de hatalmas terhet vesznek le a vállunkról.

Számos oka van annak, miért érdemes profi vállalkozókat találni házunk megtervezéséhez. Az első és talán legfontosabb a kényelem. Nincs is jobb annál, minthogy az ember elmondja milyen otthont szeretne, és pár hét múlva, mintegy varázsütésre, már az általa megálmodott házba sétálhat be úgy, hogy semmilyen erőfeszítésébe nem kerül. A LivDan Home-ban miden az ügyfélről szól, ezért az első megbeszélés teljesen ingyenes.  A közös munka során végig a megrendelő igényeit tartják szem előtt, például segítenek a stílus meghatározásában, kialakításában, nagy figyelmet szentelve annak, hogyan élik a lakók a hétköznapjaikat, hiszen ehhez a rutinhoz kell alakítani a lakótereket. Kulcsfontosságú számukra, hogy előre letisztázott büdzséből gazdálkodjanak, és azt a minőséget garantálják, amiben az ügyféllel megállapodtak.

Fontos szem előtt tartani a kiszámíthatóságot. A legtöbb esetben teljes házak, vagy csak kimondottan belső terek átalakítására van szükség. A megrendelőnek néha elég a látványterv, ami tartalmazza a teljes árkalkulációt, de a legnagyobb segítség a belsőépítész, lakberendező felkérése, hiszen szakértők bevonásával olyan megoldások is születhetnek, ami az ügyfélben korábban fel sem merültek. Bizonyos falak lebontása, felhúzása, a komplett teret megváltoztatják, így nem csak pénzt spórolhatnak, de újabb helységeket nyerhetnek vele. Általában a családoknak a konyha megtervezése jelenti a legnagyobb kihívást, illetve a vele összekapcsolódó nappali berendezése. A bútor legyártása patnercégeken keresztül történik, így különleges igényeknek is eleget tudnak tenni.

Rengeteg stressztől kíméli meg magát, aki profi szakértőgárdára bízza az építkezést. A LivDan Home csapata az említett szolgáltatások mellett a kivitelezést is vállalja, így a tervektől valóban a kész otthonig segítik ügyfeleiket. A felújítás mindig nagy teher, és nem mindig úgy sül el, ahogy az ember szeretné, főleg ha szakértők nélkül fog hozzá. Az otthon az a hely, ami boldogsággal és nyugalommal tölti el az embert, ahol feltöltődik, éppen ezért ne bízza a véletlenre, bízza magát a LivDan Home-ra!

https://livdanhome.hu/belsoepiteszeti-tervezes/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top