Otthonok és Kertek

Valódi időjárásálló tömörfa kerti bútorok

Ha olyan kerti bútort szeretnél, ami időjárásálló, tartós, és akár még az unokáidat is kiszolgálja, ráadásul könnyű karbantartani, akkor mindenképpen tömörfa szettet kell választanod! De a legnagyobb titok a megfelelő faanyagban rejlik. Ez pedig a teakfa, mert mindezt tudja.

Teakfa: tartós, gyönyörű, értékes

A teakfáról elmondhatjuk, hogy vízálló, időjárásálló, ellenáll a gombáknak, termeszeknek, és a belőle készült bútorok minimális ápolás mellett évtizedekig megőrzik szépségüket. Ez annak köszönhető, hogy a fa finom szemcséi közé zárva nagy mennyiségű természetes gumi és olaj található. A világ egyik legértékesebb faanyaga, különleges egzóta fajta.Annyira minimális karbantartást igényel, hogy azok is bátran választhatják a valódi fa bútort az olcsó műanyag szettek helyett, akik tartanak a felületkezeléssel járó macerától. A teakfa esetében tulajdonképpen csak egy ecsetre és egy speciális olajra van szükséged. Ezzel az olajjal kell átkenni a szezon végén, mielőtt elrakjuk a bútorokat. A teakfát nem kell lakkozni, sőt egyáltalán nem ajánlott és teljesen felesleges is, hiszen azt a fa olaj és gumitartalma miatt úgyis ledobja magáról.

A faanyag csodálatos aranybarna árnyalatai, melyet sötétebb erezet színesít, önmagában, felületkezelés nélkül is gyönyörűek. A teakfa finom, bőrhöz hasonló illata és selymes tapintása pedig minden érzékszervünket rabul ejti.Tömörfa kerti szettek: egy csipetnyi luxus a teraszon

TEAKhome kínálatában található teakfa kerti bútorokat az elegáns, modern formatervezés jellemzi. Csak első osztályú, kifogástalan minőségű teakfát használunk a gyártás során. Az elegáns design mellett a francia tervezőink számára kiemelkedő szempont a kényelem és praktikum is. Nem csak azok találnak megfelelő szettet, aki nagy társaságot látnak vendégül, hanem azok is, akiknek csak egy kisebb erkély áll rendelkezésükre. A kétszemélyes kollekcióktól a 4,6,8 és 12 fős szettekig terjed a kínálat. De természetesen az asztalok és székek akár darabonként is rendelhetőek.Ha kérdésed van a teakfa bútorokkal kapcsolatban, keresd Katalint a TEAKhome-nál!

A zöld által kialakított terület intimebb és biztonságosabb helyet teremt, ami egy lakótelepen a kellemes magánéletet biztosítja.

Akár japán stílusban is megálmodhatjuk és megvalósíthatjuk a saját kis birodalmunkat.


A minimalista erkélyes kert egy remek kiegészítője a modern apartmannak, amennyiben néhány természetes elemet is szeretne. Rendezze a cserepes növényeket a korlát mellé, így nagyobb térhatás érhető el.

Az erkélyes kert nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak kis mennyiségű növényt helyezhetünk el. Abszolút birtokolhat sok zöldet. A trükk az, hogy használja ki a függőleges falfelületet is.


Nézzünk néhány egyedi ötletet..

Forrás: Decoist

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top