Otthonok és Kertek

6 kör medence inspiráció

Már az időjárás is nyárira váltott, így biztosan akinek van lehetősége már beüzemelte medencéjét, vagy ellátogatott valamilyen strandra…

A kör a legharmonikusabb forma, így bármelyik térbe beilleszthető, ezen kívül helytakarékos tulajdonsággal is bír. Bármilyen típusú medencéről is legyen szó, ez a forma biztosan odavonzza a szemet és kiemelkedik környezetéből.

A piacon megtalálhatók egyedi színek és méretek, így ha kevés helyünk is van maximum a méretében kell kompromisszumot kötni, nem kell lemondani a csobbanásról-hűsölésről. Helyezhetjük teraszra, kertbe, de akár erkélyre is, persze a megfelelő biztonsági feltételek mellett.

Ha már elhelyeztük dekoráljuk, tegyük hangulatossá a környezetét. Erre mutatunk most néhány inspirációt!

A fehér és semleges színek szuper választás ezekben a terekben. A terasz mellett létrehozott medencepart igazán kellemes és több funkciót is elláthat.

Emelt medence, egyszerű környezetben trópusi növényekkel körülvéve a minimalista stílus kedvelőinek.

A nagy tér lehetőséget ad akár több terület kialakításához, mint például itt. Barátságos és modern hangulatú napozótér, étkező és társalgó fém bútorokkal és kellemes fényekkel berendezve.

A boho stílus kültéren is kiválóan alkalmazható. Rendezd be ebben a hangulatban a medence környezetét, itt, ahogy látszik a sziklakertes megoldás is ezt a stílust erősíti.

A fém palástos medence test akár egyedi méretben is elérhető, és azoknak is ajánlott, akik csak szezonálisan használnák, hiszen mint itt is a nem túl nagy terasz vette át a medencepart funkcióját. Néhány modern kiegészítő, kényelmes párnák és kész is a kis oázis.

Mintha egy dzsungel közepére csöppentünk volna… Egzotikus növények, a fa és a kő természetes környezetet imitál ebben a párás, hűs légkörben.

Nem is kell túl sok minden egy forró nyári napon… nemde?

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top