Otthonok és Kertek

Hogyan védjük meg otthonunkat a kíváncsi tekintetek elől?

Az elmúlt néhány év hatására az emberek több időt töltenek otthonukban, ahol mindenki a harmóniára és a privát szféra megőrzésére törekszik, így a DIRICKX-nél mi is igyekszünk hozzájárulni ehhez a törekvéshez azzal, hogy minőségi belátásgátló termékeket kínálunk ügyfeleink részére. Az építőiparban hódít a minimalista stílus, mely a családi házak körében főként a szögletes formákban, letisztult vonalakban és nyugodt, eleganciát sugárzó színekben nyilvánul meg.

A DIRICKX által forgalmazott LIXO® termékek tökéletesen illeszkednek a modern építészet jegyeihez. Táblás kerítéseinkhez ajánlott belátásgátlók 6 típusából lehet választani, mellyel megrendelőink egyedi megjelenést biztosíthatnak családi házaikhoz, telkeikhez.

LIXO® típusok:

LIXO® tekercs – rugalmas belátásgátló szalag, mely méretre vágható, karbantartásmentes megoldás

LIXO® HORIZONTAL – rugalmas, vízszintesen befűzhető tekercs a 2D táblákhoz, anyaga 100%-ban újrahasznosítható polipropilén, melyre 5 év UV álló garanciát adunk

LIXO® + Finition – méretre vágott lamellák a könnyű telepíthetőség jegyében, szürke, fehér, fekete és zöld színekben

LIXO® 3D – többféle méretben kapható merev belátásgátló lamellák, melyek az vevő elképzelése szerint telepíthetők. Polipropilén lamellák, melyekre 5 év UV álló garanciát adunk, karbantartásmentes megoldás

LIXO® BOIS – a természetes anyagok kedvelőinek, 10 év garancia xilofág rovarok ellen. Autokláv kezelt északi fenyő FSC tanúsítvánnyal

LIXO® TOP – méretre vágott, professzionális megoldás, 100 PVC, UV védelemmel ellátva, karbantartásmentes. Zöld, szürke, fekete, fehér és pácolt fa színekben kapható

A LIXO® belátásgátlók utólag is telepíthetők a már meglévő DIRICKX kerítésekbe, így, ha vevőink úgy döntenek, hogy még is szeretnék elzárni területüket a kíváncsi tekintetek elől, akkor az adott kerítés típusához megfelelő terméket tudjuk ajánlani.

A kínálatunkban megtalálható AXYLE® kapuk ugyanolyan kerítésháló kitöltéssel és ugyanolyan LIXO® belátásgátlóval vásárolhatók meg, mint az AXYLE® kerítések, ezzel megteremtve az ideális harmóniát és folytonosságot a terület elkerítése során. Az AXYLE® rendszerrel kompatibilis belátásgátló termékeink a LIXO® TOP és a LIXO® BOIS.

Mindegy, hogy kerítése sík táblákból, kis vagy nagy hullámokkal rendelkező táblákból áll, minden, a DIRICKX által forgalmazott kerítést típushoz megfelelő belátásgátlásra tudunk megoldást nyújtani.

Termékinformációkért vegyék fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeken vagy keressék fel weboldalunkat a https://keritesvilag.hu/hu/24-belatasgatlok  linkre kattintva.

DIRICKX Kerítés Kft.

1108 Budapest,

Harmat utca 220.

dirickx@dirickx.hu

+36 70 775 0940

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top