Otthonok és Kertek

Készüljön a hőségre Tatu Napvitorlákkal!

Ahogy tavaszodik, egyre inkább vágyunk a melegre, a simogató napsütésre, észre sem vesszük, ahogy egyik pillanatról a másikra belecsöppenünk a kánikulába.

Nem csak a napos órák száma nő évről-évre, hanem a felmelegedés is érezhető. Húsz-harminc évvel ezelőtt 28-30 fok számított kánikulának, most pedig már meg sem rebben a szemünk, ha a hőmérséklet 32 fok fölé emelkedik. Bár szomjazzuk a meleget, a perzselő nap, lassan már elviselhetetlen.

Aki nem védekezik megfelelően a forróság és a káros napsugarak ellen, bizony kevesebbet tudja használni kertjét, vagy teraszát. Legtöbbször a nyár beköszöntekor jövünk rá, milyen jó lenne egy gyors megoldás, hogy minél többet lehessünk a szabadban, ne kelljen késő délutánig várni a kerti sütögetéssel, vagy a gyerekek korábban kimehessenek a kertbe játszani, medencézni, anélkül, hogy pirosra égnének.

A Tatu Napvitorla könnyen és gyorsan felszerelhető, akár kertbe, teraszra, vagy erkélyre is rögzíthető.

Vízzáró, sűrű szövése nem engedi át a napsugarat, kezelt felülete visszaveri az UV sugarak jelentős részét-t. A napvitorla árnyéka elviselhetővé teszi a forró nyári napokat, kiépítése gyors, könnyen megoldható.

A megrendelő számos típus közül választhat. A legpraktikusabb és legkörnyezetkímélőbb megoldás a kézzel is könnyen állítható árnyékoló. A klasszikus háromszögforma helyett rendelhető négyszög alakú vitorla is, ami akár össze is csukható.

A falhoz és tartó oszlophoz rögzített napvitorla rendkívül praktikus, hiszen magassága és dőlésszöge is állítható, így egyszerű mozdulattal változtathatunk rajta a napszaknak megfelelően.

Az árnyékoló teljes mértékben a megrendelő igényeihez alakítható. Kiválasztható a prémium minőségű anyag színe, és típusa is, illetve maga a tartó oszlop is. A szépen, igényesen kivitelezett napvitorla funkciója mellett esztétikus látványt is nyújt. A Tatu Napvitorla teljes egészében hazai, alacsony szériaszámú, manufakturális termék.

Aries ’98 Hungaria Kft.

1118 – Budapest, Villányi út 111.

www.tatunapvitorla.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top